Straat outfit

Streetstyle fashion is over de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Sneakers onder een pak, gescheurde oversized kleding of een trui boven een korte broek. 10 jaar geleden was het apart en bijzonder om deze combinatie te maken en in sommige gevallen zelfs vloekend.

Nu vinden we het heel normaal en doen we zelf ook mee aan die mode.

We maken nu zelf ook wel eens de keuze om een pantalon te matchen met een hoodie.

Street fashion is een style waarbij er een combinatie wordt gemaakt van verschillende stijlen. Chic wordt gemixed met stoer of sportief. Hierdoor ontstaat een nieuwe look, dit noemen we een streetstyle. Je creëert als het ware je eigen unieke look. Binnen de streetware style zijn er ook weer verschillende trends ontstaan en komen er ook weer steeds nieuwe trends bij. Maar over het algemeen is de  invulling van een straat outfit is helemaal aan jou zelf. Street fashion heeft geen leeftijd het  is voor zowel jong als oud.  Het geeft een persoon de vrijheid om zijn of haar gevoel en karakter te uiten.

Je eigen straat outfit creëren.

 

Laat jou inspireren door je emotie en inspiraties en creëer jouw eigen unieke stijl.

 

Je kunt je inspiratie opdoen via social media platvormen, films , tijdschriften en modebladen.

 

Wat vind jij lekker zitten en wat vindt je mooi om te dragen?

 

Streetstyle staat alles toe. Misschien is en maakt dat streetstyle daarom  juist zo populair, men kan zichzelf zijn in haar of zijn uiterlijk, zonder hier over bevooroordeeld te worden.

Recycle

 Het hergebruiken van oude kledingstukken is een goede en originele manier om je eigen Street outfit te creëren. Zo kan een  jeans omgebouwd worden tot een tas, een spijkerbroek omgebouwd worden tot een modieuze korte broek. 

Bewerken

Het toevoegen van producten aan je bestaande product is een creatieve manier om je producten te bewerken in je eigen stijl.  Zo kun je plaatjes op je spijkerjas stikken om levendiger te maken.  Het knippen van scheuren en gaten geeft je kleding een raw look.