Retro Broeken

Retro broeken worden in de huidige tijd ontworpen gebaseerd op patronen en  materialen die vroeger gebruikt werden. De ontwerpen creëert hierdoor een vintage look.

Dames

Bootcut

Een broek Die strak zit om de billen maar vanaf de knieën tot aan de enkels wat wijder zit. De Broek word vaak gedragen in combinatie met hoge laarzen. Om een echte vintage look te creëren zou je kiezen voor een lichte spijkerkleur.

Skinny jeans

De skinny jeans valt strak om de bips en sluit strak aan op de boven en onderbenen. Om dit strakke toch comfortabel te laten zitten zijn deze broeken vaak wat elastischer. De skinny jeans is een trend van de laatste jaren die blijft groeien.

Chino’s

De chino kan door mannen en vrouwen gedragen worden. Eerdaags werd deze broek beschouwd als een iets nettere broek dan een spijkerbroek. Nu de tijd wordt de broek veel om een klassiek vintage style ter creëren.

Flares

Flares zijn er in verschillende materialen als: spijker, wol,  zijde en nog vele andere stoffen.

De flares zitten smal op de heupen en Billen, maar eindigen van met weide pijpen die vanaf de knieën tot aan pijpen steeds weider worden.

heren

Straight fit jeans

De straight fit jeans wordt zien we al hele lange tijd terugkomen in de mode. het uiterlijk verschilt over de jaren. Zo werden er begin jaren 2000 accessoires aan de jeans toegevoegd als kettingen en sleutelhangers. Enkele jaren geleden waren de scheuren juist in de mode.

Slim fit jeans

De slimfit jeans is een spijkerbroek die skinny valt op de bovenbenen maar op de onderbenen wat ruimer eindigt.

Skinny jeans

Skinny jeans sluiten nauw aan om de benen en billen van de man. Ze accentueren de bouw van je lichaam. Skinny jeans geven een stoer uiterlijk.

 

Pantalon

Een pantalon is van vroeger uit een broektype dat vooral gedragen werd voor formele of speciale gelegenheden.  De pantalon zit qua wijdte net als straight fit jeans. De pantalon komt nu in verschillende vormen voor: regular fit , skinny fit en nog vele andere combinaties.